Magyar Magyar

Szállítás és fizetés

Szállítás és fizetés:

Megrendelt áruk szállítása:

A webáruházon keresztül történő megrendelés szállítását a GLS futár végzi.

Eladó szállítást csak Magyarországra tud vállalni. A kézbesítéskor a címzett átvételi elismervényt ír alá, és ezzel a megrendelés helyes végrehajtását és az áru átvételét igazolja.

Amennyiben a felhasználó, aki az Eladónál árut rendel, nem lakik vagy nem rendelkezik székhellyel Magyarországon, hanem egy az Európai Unió területén található más államban tartózkodik, és szeretné az általa megrendelt termékeket a másik országban megkapni, a felhasználónak fel kell vennie a kapcsolatot az Eladóval.

A kézbesítés a weboldalon található, egyes termékekre vonatkozó feltételekkel történik. Kivételes körülmények között az Eladó fenntartja magának a jogot arra, hogy a szállítási határidőt módosítsa és erről haladéktalanul tájékoztassa a felhasználót.

Az áru kézbesítése aláírás ellenében történik.

Abban az esetben, ha nehezen vagy egyáltalán lehetetlen a megrendelést a címzettnek személyesen kézbesíteni, az áru az alábbiak szerint is átadásra kerülhet:

Munkahely címére - olyan személynek, aki ugyanazon a címen munkát végez, megemlítve az áru fogadójának nevét.

Lakcím esetén -aki ugyanazon a címen lakik, megjegyezve az áru átvevőjének nevét.

Ha nem az Eladó vagy a futár hibája miatt a szállítás nem teljesíthető, a kézbesítést végző személy felhívja telefonon a meghatározott ügyfelet, hogy tájékoztassa őt az átvétel lehetséges módjáról. Ha nem a Társaság vagy a futár hibája miatt az áru átadása nem teljesíthető, és az ügyféllel való kapcsolat is lehetetlenné válik, a szerződés megszűnik.

Fizetés:

A felhasználók a megrendelt termékek árát az alábbi szállítási és fizetési lehetőségek közül választva fizethetik ki:

1. Utánvét - fizetés szállításkor (a számlán szereplő végösszeget a csomag kézhezvételekor kell megfizetnie)

2. Online fizetési mód bankkártyával (SimplePay) - Ingyenes - A leggyorsabb fizetési mód. Kártyával történő fizetés online vagy biztonságos bankkapun keresztül.

3. Banki átutalással.

A felhasználó úgy is dönthet, hogy a megrendelt áru ellenértékét és a szállítás költségét az Eladó bankszámlájára utalással teljesíti. Utalásnál fel kell tüntetni a felhasználó nevét és címét.

A fizetés módjától függetlenül minden fizetés csak forintban (HUF) történik.

A felhasználó az áruval együtt egy olyan számlát kap, amelyen a megrendelt cikkek, az eladási árak és a szállítási költségek szerepelnek.

Amikor a fizetés utánvéttel történik, a fogyasztó a futárnak a teljes fizetendő összeget (beleértve a megrendelés árát és a szállítási költségeket) fizet ki. Ez az összeg az átvételi elismervényben is szerepel (amely tanúsítja a futárral való áru szállítását az ügyfélnek). Az átvételi elismervény kézbesítéséhez és átvételéhez az ügyfél felhatalmazza a futárt, hogy az ő nevében és az Eladó költségén adja le az Eladónak a szállított megrendelés vételárát.

Ha a felhasználó úgy dönt, hogy online banki átutalással fizet, a 11747037-21453489 bankszámláján keresztül fizethet.

Ha a felhasználó úgy dönt, hogy banki átutalással fizet, a 11747037-21453489 bankszámlájára fizethet.